Linksback Bram Rensing van AZSV in actie tegen Rijsoord.
Volledig scherm
Linksback Bram Rensing van AZSV in actie tegen Rijsoord. © Theo Kock

AZSV heeft geen kind aan Rijsoord en maakt zich op voor topper tegen Duno

VIDEOAALTEN - Hoofdklasser AZSV had zaterdag in Aalten geen kind aan Rijsoord (4-0) en is gestegen naar de tweede plaats. Over 2 weken wacht de topper tegen koploper Duno.

AZSV is nu al zes duels op rij ongeslagen in de hoofdklasse A. Tegen Rijsoord uit Ridderkerk werd de score al na anderhalve minuut geopend toen Donovan Lioe Anjie een bal achter zijn eigen doelman werkte. AZSV had het daarna een poos lastig, maar kwam door een benutte strafschop van Kars Vierwind toch nog voor op rust op 2-0.

Twee minuten na de pauze maakte Joost Rasing er na een mooie aanval 3-0 van en was de weerstand van Rijsoord helemaal gebroken. Daarna scoorde alleen Niek te Veluwe nog en vergaten de Aaltenaren een monsterscore te boeken.

AZSV heeft uit de eerste 7 duels 16 punten gehaald. Dat zijn er 2 minder dan koploper Duno. Tijdens de volgende speelronde, op zaterdag 26 oktober, ontmoeten beide ploegen elkaar in Doorwerth.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal