Sjoerd te Boekhorst scoorde een loepzuivere hattrick voor AZSV.
Volledig scherm
Sjoerd te Boekhorst scoorde een loepzuivere hattrick voor AZSV. © Jan Ruland van den Brink

AZSV simpel langs FC Zutphen in Achterhoek Cup; Silvolde met hakken over de sloot

ZUTPHEN - Hoofdklasser AZSV heeft dinsdag simpel de volgende ronde van het toernooi om de Achterhoek Cup bereikt. De Aaltenaren wonnen met 3-0 bij FC Zutphen.

Sjoerd te Boekhorst werd de grote man bij AZSV. De middenvelder scoorde in de eerste helft een loepzuivere hattrick tegen de zaterdagderdeklasser.

Silvolde

Silvolde ging dinsdagavond op bezoek bij zaterdagderdeklasser vv Dieren en speelde een dramatische eerste helft. vv Dieren kwam op een 2-0 voorsprong en vlak voor rust kreeg Silvolde-verdediger Pim Olthuis de rode kaart. Met 10 man kwam Silvolde na rust toch nog op 2-2 door doelpunten van Wout Blasman en Evert Römer. Er moesten shoot-outs aan te pas komen om een winnaar aan te wijzen. Silvolde won de ‘loterij’ met 4-3 en gaat ook door naar de volgende ronde.

Exit Grol

Grol, koploper in 3A, ging in Zevenaar met 3-0 onderuit tegen OBW.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal