Volledig scherm
AZSV ging zaterdag met 3-1 onderuit in Haaksbergen tegen HSC'21. © Jan Ruland van den Brink

AZSV verliest van HSC'21, RKZVC van DCS

HAAKSBERGEN - AZSV heeft zaterdag de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding verloren. De Aaltense hoofdklasser ging in Haaksbergen met 3-1 onderuit bij HSC'21.

Derdedivisionist HSC'21 kwam vlak voor rust via Hidde van Dijk op 1-0. Na een uur spelen scoorde Jardell Kruidbos, overgekomen van Jong De Graafschap, zijn eerste doelpunt voor AZSV: 1-1. Via Cenz Uguz en Gergely Viola liep HSC'21 daarna uit naar een 3-1 overwinning.

Hoofdklasser Silvolde verloor ook het tweede duel op het toernooi bij De Treffers in Groesbeek. Nadat dinsdag met 3-1 verloren werd van De Treffers, was nu hoofdklasser Duno uit Doorwerth met 2-0 te sterk voor de ploeg van trainer Dennis van Beukering.

Hoofdklasser RKZVC uit Zieuwent verloor zaterdagavond op eigen veld verrassend met 1-2 van tweedeklasser DCS uit Zevenaar.

Eersteklasser FC Winterswijk oefende tegen derdeklasser Grol en speelde met 3-3 gelijk. Martijn Veldhuis, overgekomen van HSC'21, soorde zijn eerste doelpunt voor de Winterswijkers.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal