AZSV verslaat DUNO in allerlaatste seconde

VIDEOAALTEN - AZSV boekte zaterdag in de hoofdklasse B een niet meer verwachte overwinning op DUNO uit Doorwerth. In de allerlaatste seconde schoot Erwin Nieuwboer de Aaltenaren naar de 2-1 zege.

Volledig scherm
DUNO-speler Purrel Fränkel duelleert met Joost Rasing van AZSV. © theo kock

AZSV klom door de winst uit het dal, want de ploeg van trainer Dave de Jong had de voorgaande vijf wedstrijden verloren. DUNO had de stap naar de subtop kunnen zetten, maar liet het na een goede eerste helft na rust volledig afweten.

DUNO was in de eerste helft - met de ex-profs Purrel Fränkel, Jochem Jansen, Kevin Sissing en Joey Godee in de gelederen - veel sterker. Christian Gandu opende in de 18e minuut de score voor de gasten, die echter niet doordrukten.

Na rust werd AZSV steeds feller en knokte zich terug in de wedstrijd. Met een knal van afstand zorgde Sjoerd te Boekhorst in de 66ste minuut voor de 1-1. Daarna zette DUNO weer wat aan. In de 90ste minuut kreeg Godee nog een grote kans, maar AZSV-doelman Mathijs Ebbers redde prima.

In de tweede minuut van de blessuretijd zorgde middenvelder Erwin Nieuwboer voor de niet meer verwachte overwinning voor AZSV. Met 13 punten zijn de Aaltenaren DUNO nu tot op een punt genaderd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal