Volledig scherm
OBW speelt donderdagavond in poule 4 tegen Groessen. © Gerard Burgers

Bekervoetbal: donderdag Groessen-OBW en AZSV 2 kan poulewinnaar worden

BEKERVOETBALDOETINCHEM - In het bekertoernooi worden donderdag 12 september 6 wedstrijden gespeeld.

In poule 4 speelt Groessen om 20.15 uur thuis tegen OBW uit Zevenaar.  Beide ploegen hebben na 2 duels 6 punten, maar Groessen heeft het betere doelsaldo. De ploeg van trainer Koen van Loon heeft dus aan een gelijkspel voldoende om zich te kronen tot poulewinnaar.

In poule 14 komt AZSV 2 in Aalten in actie tegen Wilhelminaschool (20.15 uur). Bij winst is de ploeg van trainer Frencis Malawau verzekerd van winst in de poule.

Loil komt donderdag in poule 15 thuis in actie tegen Warnsveldse Boys.  Loil heeft pas 1 wedstrijd gespeeld en gaat op jacht naar de eerste punten.

HC'03 uit Drempt speelt donderdag in het Twentse Beckum om 19.30 uur tegen TVO. De ploeg van trainer John Leeuwerik moet winnen om winnaar te worden in poule 21.

Doesburg moet donderdag in poule 22 in tegen Ruurlo (aanvang 19.30 uur) winnen om kans te houden op winst in de poule. 

Donderdagavond zijn ook de wedstrijden Vios Beltrum-AD'69 (poule 29, 20.15 uur) en Erix-Westendorp (poule 47, 20.00 uur).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal