Volledig scherm
Dave de Jong. Foto: Jan Ruland van den Brink. © JV

Dave de Jong nieuwe trainer AZSV

AALTEN - Dave de Jong (42) wordt de nieuwe trainer bij zaterdaghoofdklasser AZSV. Doetinchemmer De Jong volgt in Aalten Dennis van Toor op, die na acht jaar vertrekt naar Staphorst.

Voormalig profvoetballer De Jong is nu bezig aan zijn derde seizoen bij DVC’26. Afgelopen seizoen promoveerde De Jong met de Didammers naar de tweede klasse. Daarvoor kende hij twee zware seizoenen bij het Duivense DVV. Met die club degradeerde De Jong van de eerste naar de derde klasse. De Jong was eerder ook trainer bij VVO en assistent bij DZC’68.

,,We kiezen voor een jonge, ambitieuze trainer, die in onze ogen het best bij de club en de spelersgroep zou passen’’, aldus bestuurslid technische zaken Aart Freriks van AZSV. ,,We denken dat Dave de Jong de juiste man op die plek is.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal