Paul Kolks,Martin Hendrixen, Andre Weijl en Frans Hendrixen (v.l.n.r.) zetten clubblad De Voetzoeker van vv Gendringen in elkaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Kolks,Martin Hendrixen, Andre Weijl en Frans Hendrixen (v.l.n.r.) zetten clubblad De Voetzoeker van vv Gendringen in elkaar. © theo kock persfotografie

De Voetzoeker van vv Gendringen: een uniek clubblad

GENDRINGEN - Een voetbalclub met een clubblad. Die vind je anno 2019 niet veel meer. Laat staan een vereniging met een wekelijkse, papieren uitgave. Bij vv Gendringen hebben ze al sinds 1975 zo’n blad. Al is het laatste nummer op komst.

Clubblad De Voetzoeker valt wekelijks op woensdag op de deurmat bij de zeshonderd leden van vierdeklasser vv Gendringen. Al sinds 1975. Zeker in Gelderland is dat uniek. ,,Vroeger waren we niet de enige, toen had Pax uit Hengelo ook een wekelijks clubblad (Pax Praat, RW)’’, zegt Martin Hendrixen, al jaren de animator achter De Voetzoeker. ,,Maar bij Pax zijn er ze een paar jaar geleden mee gestopt.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal