Volledig scherm
DVV boekte zondagmiddag de eerste bekerzege, Loo werd met 3-1 verslagen. Archieffoto Jan van den Brink © Jan Ruland van den Brink

DVV zet Loo in bekerpotje opzij

DUIVEN - DVV uit Duiven heeft zondagmiddag de bekerwedstrijd in poule 12 tegen streekgenoot Loo met 3-1 gewonnen. Makkelijk kwam die zege niet tot stand, halverwege was het nog gelijk (1-1).

De gasten uit Loo, gepromoveerd naar de vierde klasse, kwamen uit een benutte strafschop van Niels Matthijssen op 0-1. Niet veel later viel echter de 1-1. Uit een wonderschone aanval tekende Kevin Harmsen voor de gelijkmaker. Na de pauze was Loo steeds minder bij machte het de thuisclub, dit seizoen uitkomend in de derde klasse, pijn te doen. Matthijssen scoorde weer, maar nu in eigen doel (2-1) en Jordy Lammertink maakte vanaf de strafschopstip 3-1.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal