Volledig scherm
Gendringen-trainer Frank Lukassen. © sportphoto.shop/ Marcel ter Bals

Gendringen voorkomt gezichtsverlies tegen VVL

GENDRINGEN - Derdeklasser Gendringen heeft in de bekerwedstrijdstrijd tegen vijfdeklasser VVL uit Lengel gezichtsverlies voorkomen: 4-2.

Een kwartier voor tijd leek het Lengelse team, dat uitkomt in de kelderklasse, door twee treffers van Nick Trentelman op weg naar een daverende stunt. Maar in de slotfase boog de formatie van trainer Frank Lukassen de achterstand om in een logische winst.

Bij Gendringen was aan het einde van het vorige seizoen een enorme leegloop. ,,We zullen opnieuw moeten bouwen aan een hecht team”, aldus Lukassen. ,,Ik wil een trainer zijn die de spelers als individu en als groep beter wil maken. Ik raak niet snel in paniek, want ik heb een redelijk inzicht in onze kwaliteiten.”

Gendringen-VVL 4-2 (1-0). 1-0 Tim Stubbe, 1-1 en 1-2 Nick Trentelman, 2-2 Paul Stubbe, 3-2 Tim Stubbe, 4-2 Peter Masselink.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal