Volledig scherm
Geno Mijnen wordt in 2014 als invaldoelman van Silvolde vanaf de penaltystip gepasseerd door de niet zichtbare Jesse Pastoors. © MARCO KRAAN

Geno Mijnen nieuwe voorzitter Silvolde

SILVOLDE - Geno Mijnen wordt zo goed als zeker de nieuwe voorzitter van hoofdklasser Silvolde.

Mijnen, die de laatste jaren keeperstrainer is bij Silvolde en jaren onder de lat stond bij zowel Silvolde als SDOUC in Ulft, kan door de leden van Silvolde op maandag 10 september gekozen worden tijdens de algemene ledenvergadering.

Silvolde heeft al sinds 2014 (toen stopte Peter Hoes) geen voorzitter meer. De taken van voorzitter werden de laatste vier jaar veelal waargenomen door Vincent Aalders, maar die stopt op maandag 10 september als bestuurslid.

Geno Mijnen baarde opzien door in april van dit jaar op 53-jarige leeftijd te debuteren voor Silvolde in de hoofdklasse. In de competitiewedstrijd tegen Heerenveen kreeg hij bij een 8-1 voorsprong speeltijd van trainer Dennis van Beukering. Die deed dat uit blijk van waardering voor de betrokkenheid van Mijnen als keeperstrainer én reservedoelman bij Silvolde 1.

Op 4 mei 2014 moest Mijnen ook al het Silvoldse doel verdedigen in de eerste klasse E tegen Babberich (2-2). Toen gedwongen omdat Marco Olthuis uit het veld was gestuurd. Het eerste wat Mijnen toen moest doen, was de bal na een benutte Babberich-strafschop uit het doel halen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal