Grol maakt gehakt van LSV Lonneker

GROENLO - Grol heeft zich in de derde klasse A gerevancheerd voor de 2-0 nederlaag bij Reutum. De Grollenaren hadden zondag in eigen huis geen kind aan LSV Lonneker (5-0) en blijven koploper.

Luc Berentsen van Grol scoorde een hattrick tegen LSV Lonneker.
Volledig scherm
Luc Berentsen van Grol scoorde een hattrick tegen LSV Lonneker. © Jan Ruland van den Brink

Luc Berentsen (3x), Mart Zieverink en Wouter Rexwinkel scoorden voor de ploeg van trainer Sander Hoopman, die na 5 duels 12 punten heeft behaald.

“Niet tevreden zijn”, was de term die door Grol-trainer Sander Hoopman en zijn assistent Frencis Malawau enkele keren het veld werd ingeslingerd tijdens de tweede helft. Daarmee doelden beide heren op het werken aan het doelsaldo, want dat was het enige smetje zondagmiddag. De ploeg van Hoopman scoorde vijf keer, maar had ook met veel grotere cijfers kunnen winnen.

Hoopman vond dat zijn ploeg zich goed had hersteld van de nederlaag tegen Reutum van vorige week: ,,Toen moest ik puzzelen op het middenveld omdat ‘Dudu’ (Eduardo De Sousa Cavalcante, red.) er niet was. Dat pakte niet goed uit, je ziet toch dat hij heel belangrijk is. Gelukkig was hij er vandaag weer en konden we het spelletje spelen dat we graag doen. We hadden alleen nog iets meer moeten scoren.’'

Amateurvoetbal