Volledig scherm
Pax (links) was kansloos tegen ATC'65. © Gerard Burgers

Kansloze missie Pax, Concordia wel verder in beker

DOETINCHEM - Aan het bekeravontuur van derdeklasser Pax is een abrupt einde gekomen. Tweedeklasser ATC’65  uit Hengelo won met speels gemak in het Achterhoekse Hengelo: 0-4. Concordia Wehl bekert wel verder na de 2-0 zege op Witkampers.

Pax-trainer Rudi Vonk greep het treffen tegen de opponent uit het Overijsselse Hengelo aan om wat te experimenteren. ,,Ik heb enkele spelers op andere posities gezet. Bijna de gehele achterhoede bestond uit jonge voetballers. Vorig jaar verscheen er een artikel in de krant dat Pax in slaap was gesukkeld. De trainingsfaciliteiten zijn inmiddels veel beter geworden. We zijn nu bezig er in de toekomst een volwassen groep van te maken, maar ik heb geen toverstok om meteen in de top drie terecht te komen.”

Concordia Wehl

Tweedeklasser Concordia Wehl heeft zich in Laren voor de volgende bekerronde geplaatst door een 0-2 winst op derdeklasser  Witkampers. De doelpunten kwamen op naam van Tim Steenbreker en Jari Wolters.

 Bij de Wehlse tweedeklasser maakte Freek Linnenbank eenmalig zijn rentree. ,,Het was een matige wedstrijd”, gaf assistent-trainer Jillert Krikke toe. ,,We hadden veel wijzigingen door de vele blessures. Witkampers kreeg goede kansen, maar haalde de trekker niet over. ,,Wij gingen wel heel efficiënt met de mogelijkheden om.”

Volledig scherm
Freek Linnenbank, hier op archiefbeeld, maakte zijn rentree bij Concordia Wehl. © Theo Kock
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal