Volledig scherm
Keijenburgse Boys (rechts) gaat verder in de Achterhoek Cup. © Theo Kock

Keijenburgse Boys knikkert FC Trias uit Achterhoek Cup

DOETINCHEM FC Trias ligt uit het toernooi om de Achterhoek Cup. De Winterswijkse derdeklasser verloor dinsdagavond in de B-categorie na het nemen van shoot-outs van vierdeklasser Keijenburgse Boys. Na 90 minuten was de stand 2-2.

Keijenburgse Boys, hekkensluiter in 4C, won op het eerste oog verrassennd. ,,Maar wij speelden met veel jongens uit Onder 17, Onder 19 en het tweede elftal’’, vertelde FC Trias-trainer Yassine Ouardighi. ,,Maar een paar spelers uit het eerste team hebben meegespeeld. We hadden nog kansen voldoende om te winnen, maar ik ben tevreden hoe de jonge spelers het deden.’’

Voor het Aaltense AD’69 zit het toernooi om de Achterhoek Cup er ook op. Op bezoek bij zaterdagderdeklasser Oeken verloor de ploeg van trainer Mark Schepers met 2-1.

Vijfdeklasser Ratti/Socii zorgde voor een surprise. De ploeg van de Grolse trainer Ronnie Baten hield vierdeklasser Vios Beltrum op een 3-3 gelijkspel en won na het nemen van shoot-outs. 

Zondag om 14.00 uur wordt FC Bergh-vv Doetinchem gespeeld. De laatste twee wedstrijden(AZC O23-VVG’25 en VVG’25 O23-Longa’30 O23) worden volgende week dinsdag (19 november) om 20.00 uur afgewerkt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal