Volledig scherm
Trainer Marcel Lucassen is koploper met Kilder in 5C. © Theo Kock

Kilder steviger aan kop na winst op Den Dam

AZEWIJN - Kilder heeft donderdagavond het restant in 5C tegen Den Dam uitgespeeld. De koploper bouwde de score in de laatste 40 minuten uit van 0-1 naar 0-3.

Het duel in Azewijn werd op 27 oktober gestaakt werd vanwege een blessure. Kilder leidde toen met 0-1 en maakte er donderdagavond nog twee bij. De ploeg is met 21 punten uit 8 duels koploper en heeft nu een gat van vijf punten geslagen met de nummer twee, Ajax Breedenbroek.

,,Ik was er vooraf niet gerust op’’, aldus Kilder-trainer Marcel Lucassen. ,,De wedstrijdspanning is hoger dan bij een normaal duel. Den Dam koos direct de aanval. Na 10 minuten in het restant scoorden wij uit een corner via Stef Geurts. Daarna besliste Bas Kluitman het duel door 0-3 te maken. Het uitspelen van zo’n wedstrijd is raar, maar het resultaat was gelukkig goed.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal