Volledig scherm
Freek Heinsbroek van Longa’30 scoorde de winnende goal tegen Bon Boys. © theo kock

Longa'30 na late winst op Bon Boys naar Lichtenvoordse kermis

BEKERVOETBALDOETINCHEM - Eersteklasser Longa'30 heeft zaterdagavond in poule L81 de tweede bekerzege behaald. Bon Boys werd in Lichtenvoorde met 3-2 verslagen.

Longa'30 kwam tegen de tweedeklasser uit Haaksbergen snel op voorsprong door Nick te Veldhuis. Na rust kwam Bon Boys op een 1-2 voorsprong, maar door treffers van de ingevallen Tim Bader en een benutte strafschop van Freek Heinsbroek in de extra tijd kon Longa'30 toch nog met een goed gevoel de kermis op: 3-2.

Het was de tweede zege op rij voor Longa'30. De eerste bekerwedstrijd tegen Viod (2-0) werd ook gewonnen.

In poule L79 ging Varsseveld onderuit bij Sparta Enschede: 2-1. De eerste bekerwedstrijd had de ploeg van trainer Jos Heutinck met 1-0 van Vogido gewonnen.

Concordia Wehl won in poule 80 met 4-2 bij FC Zutphen en staat na twee bekerwedstrijden op 4 punten. De eerste bekerwedstrijd tegen Barbaros eindigde in 1-1.

Bij het bekertoernooi voor de derde-, vierde en vijfdeklassers kreeg Kilder zaterdag een pak op de broek van Gelders Eiland in poule 39: 3-0.

In poule 48 behaalde de Zevenaarse derdeklasser OBW de eerste punten. Ratti/Socii werd op sportpark Hengelder met 5-0 verslagen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal