Volledig scherm
LZV bereikte vrijdagavond de volgende ronde van de nacompetitie, met als inzet een plaats in de eredivisie. Foto Theo Kock © theo kock

LZV houdt met 'nachtwerk’ promotiedroom levend

LICHTENVOORDE - De zaalvoetballers van LZV Kuypers uit Lichtenvoorde hebben vrijdagavond in de nacompetitie 5-5 gespeeld tegen Leekster Eagles. Bij rust was het 1-1. De eerste wedstrijd eindigde een week eerder in een 2-5 zege voor LZV, waardoor de Achterhoekse ploeg in de race blijft voor promotie naar de eredivisie.

Het werd bijna nachtwerk in Lichtenvoorde waar pas om 23.16 uur (!) door de arbiters voor het einde van de wedstrijd werd gefloten. Het duel, dat om 21.30 begon, werd tijdelijk onderbroken. ,,Er kwam een speler van hen ongelukkig in botsing met onze keeper. Hij is even opgehaald door de ambulance, daardoor duurde het wat langer", gaf trainer/speler Yasin Erdal van LZV aan. 

Erdal vond niet dat het spannend was geweest. ,,Zeker niet, de tweede helft was zelfs eentonig omdat zij al een kwartier voor tijd met een meevoetballende keeper gingen spelen. Wij schoten de afstandschoten er toen niet in. Een keer kwamen zij op voorsprong, met 3-4, maar die marge was maar een doelpunt.”

Namens LZV, dat in de tweede fase van de nacompetitie White Stones uit Egmond aan Zee treft, scoorden Erdal (3x) en Omar Nejari (2x).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal