Volledig scherm
AZSV won in de eerste ronde met 9-0 van AD'69. © Jan Ruland van den Brink

Pittige bekerloting AZSV, Silvolde treft vierdeklasser

DOETINCHEM - De Aaltense hoofdklasser AZSV speelt in de tweede bekerronde thuis tegen eersteklasser SVZW uit Wierden.

Silvolde lootte op papier een makkelijke opponent. De zondaghoofdklasser neemt het thuis op tegen vierdeklasser FC Eibergen. Onlangs won Silvolde nog met 8-0 van de Eibergenaren in het toernooi om de Achterhoek Cup.

De Lichtenvoordse eersteklasser Longa'30 gaat op bezoek bij Voorwaarts Twello, de nummer twee in de tweede klasse I. 

Zaterdageersteklasser DZC'68  reist af naar Losser en derdeklasser Grol is gastheer van het tweede elftal van Quick'20 uit Oldenzaal.

FC Winterswijk speelt thuis tegen Borne en Concordia Wehl gaat op bezoek bij Sportlust Glanerbrug. 

Pikant is het treffen tussen de tweede elftallen van Longa'30 en AZSV. Dit betekent dat er zeker een tweede elftal uit de Achterhoek zich schaart onder de laatste 32 ploegen in het bekertoernooi.

De wedstrijden in de tweede ronde dienen midweeks te worden afgewerkt op dinsdag 28, woensdag 29 of donderdag 30 november.

Tussenronde

Enkele ploegen moeten bij winst in 2017 nog een keer in actie komen. In de tussenronde (19, 20 of 21 december) speelt Grol bij een zege tegen de winnaar van FC Winterswijk-Borne. Bekert Silvolde verder, dan volgt een bezoek aan de winnaar van HSC’21 2/NEO en ook bestaat de mogelijkheid op de derby Concordia Wehl-DZC’68.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal