Volledig scherm
Yasin Erdal van LZV eerder dit seizoen. Foto DG © DE GELDERLANDER

Promotiedroom LZV spat uiteen

LICHTENVOORDE - De zaalvoetballers van LZV Kuypers uit Lichtenvoorde kunnen promotie naar de eredivisie vergeten. Vrijdagavond werd de return in de tweede ronde van de nacompetitie met 1-3 van White Stones verloren.

De Lichtenvoordse zaalvoetballers, afgelopen seizoen tweede in de eerste divisie B, verloren vorige week het heenduel tegen White Stones ook al. Toen werd het in Egmond aan Zee 4-2. White Stones speelt in de finale van de nacompetitie tegen Texel'94 dat over twee duels te sterk was voor Scagha'66.  

In de Lichtenvoordse Hamalandhal kwam LZV vrijdag snel op 1-0 door Ino Wolters. ,,We gaven amper kansen weg, maar door een verdedigingsfout werd het toch nog 1-1 voor rust", stelde speler-trainer Yasin Erdal van LZV. ,,Na rust ging het over en weer. Op een gegeven moment speelden we met een meevoetballende keeper om iets te forceren, toen werd het nog 1-2 en 1-3", sipte Erdal. 

Een reden voor het teleurstellende resultaat kon hij wel geven. ,,Voetballend komen we met alle teams mee, waar het bij ons aan ontbreekt is de doeltreffendheid. Daar moeten we rekening mee houden bij het samenstellen van de selectie voor het volgend seizoen.” 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal