Beeld uit de derby in Zieuwent. Foto: Theo Kock
Volledig scherm
Beeld uit de derby in Zieuwent. Foto: Theo Kock © DE GELDERLANDER

RKZVC vol vertrouwen: 'definitief bevrijden van achtervolger Longa'30'

DERBY VAN HET OOSTENZIEUWENT - RKZVC uit Zieuwent, koploper in 1E, is vol vertrouwen voor de clash tegen Longa'30 in Lichtenvoorde op Bevrijdingsdag (zaterdag 5 mei).

Op Facebook maakt RKZVC duidelijk geen last te hebben van valse bescheidenheid. ,,De kersverse koploper in de eerste klasse E gaat, op deze op voorhand memorabele dag, wederom geschiedenis schrijven door zich definitief te bevrijden van haar directe achtervolger.''

RKZVC roept fans op met de tractor naar Lichtenvoorde af te reizen.

,,Zorg ervoor dat je bij dit historische moment aanwezig bent! Deelnemers die zich niet eerder hebben gemeld kunnen uiteraard nog steeds aansluiten bij #opdetrekkernoarlonga. Het bevrijdingsleger mobiliseert zich op 5 mei om 16.30 uur op en rond het kerkplein in Zieuwent.

,,Deze bevrijding zal overigens aansluitend aan de wedstrijd en vervolgens ook jaarlijks terugkerend, landelijk gevierd worden in diverse horecagelegenheden.''

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal