Volledig scherm
Roy Bouwman (rechts) in actie voor zijn vorige club Silvolde tegen Dieze West. © Jan van den Brink

Roy Bouwman alweer vertrokken bij SC Doesburg

DOESBURG - Nog voor de competitie is begonnen, is Roy Bouwman alweer vertrokken bij vierdeklasser SC Doesburg.

Bouwman speelde de afgelopen jaren voor hoofdklasser Silvolde, maar de middenvelder besloot een stapje terug te doen omdat hij meer aandacht aan zijn gezin wilde schenken.  Daarom koos hij voor het gepromoveerde SC Doesburg in zijn woonplaats, maar zijn verblijf daar duurde niet lang.

,,In de oefenwedstrijd tegen het tweede elftal van Silvolde was er een akkefietje met een medespeler omdat ik misschien iets te fanatiek coachte na een tegendoelpunt", zegt Bouwman. ,,Ik ben gewisseld en heb toen mijn aanvoerdersband weggegooid. Ik was bij Silvolde in de hoofdklasse gewend dat spelers elkaar fanatiek coachten. Maar na de wedstrijd was het dan vergeten. Hier blijkbaar niet. Ik heb nog enkele keren mijn excuses aangeboden, maar het is niet meer goed gekomen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal