Volledig scherm
RKZVC in actie tegen Fortuna Wormerveer. © theo kock persfotografie

Selectie RKZVC geeft signaal af: niet te veel spelers van buitenaf

ZIEUWENT - De spelers van hoofdklasser RKZVC uit Zieuwent, de debutant die dit seizoen knap als vierde eindigt in de hoofdklasse A, willen het liefst met de huidige selectie verder.

De spelers hebben dit trainer Laurens Knippenborg in een gesprek aangegeven.

,,Zij willen het liefst met de huidige spelersgroep verder, zonder al te veel spelers van buitenaf’’, zegt Knippenborg. ,,Daar kan ik me wel in vinden, want met grotendeels deze groep zijn we drie keer kampioen geworden. Aan de andere kant wil je als trainer de selectie natuurlijk altijd zo sterk mogelijk hebben.’’

RKZVC heeft met Pepijn Teloh (Bennekom) alleen een nieuwe doelman aangetrokken. Verder hoopt de club op de komst van AZSV-speler Yordi Orriëns, die zijn roots in Zieuwent heeft liggen.

RKZVC sluit de competitie in de hoofdklasse A zondag om 14.00 uur af met een uitwedstrijd bij De Bataven in Gendt. Silvolde speelt op hetzelfde tijdstip thuis tegen MSC Meppel. Voor beide clubs staat er niets meer op het spel.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal