Volledig scherm
De derby Longa'30-Grol staat op dinsdag 20 augustus op het programma. © theo kock

Supportersclub Longa'30: ‘Uitzwaaiwedstrijd tegen Grol op Kei-toernooi’

LICHTENVOORDE - Het traditionele Kei-toernooi van de Lichtenvoordse hoofdklasser Longa'30 vindt dit jaar plaats op dinsdag 20 en zaterdag 24 augustus. Volgens de supportersclub van Longa'30 staat dan de uitzwaaiwedstrijd tegen rivaal Grol op het programma.

Nu Grol niet meer in de Achterhoekse derde klasse C voetbalt, maar verhuist naar de Twentse derde klasse A is er volgens de supportersclub sprake van een ‘uitzwaaiwedstrijd’.

Op dinsdag 20 augustus wordt het toernooi om 19.00 uur geopend met de wedstrijd  tussen de hoofdklassers RKZVC uit Zieuwent en AZSV uit Aalten. Om 21.00 uur wordt de ‘klassieker’ tussen Grol en Longa‘30 gespeeld. In de competitie is deze derby al enkele jaren niet meer gespeeld.

Op zaterdag 24 augustus worden om 16.00 uur Grol-RKZVC  en om 18.00 uur AZSV-Longa‘30 afgewerkt.

De einduitslag wordt bepaald op basis van het totaal aantal behaalde wedstrijdpunten. Bij een gelijke stand geeft het doelsaldo de doorslag.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal