Bas van Londen heeft pas duels achter de rug met tweedeklasser Concordia Wehl
Volledig scherm
PREMIUM
Bas van Londen heeft pas duels achter de rug met tweedeklasser Concordia Wehl © Theo Kock

Trainerscarrousel: de hoge salarissen lijken voorbij

COLUMNDe trainerscarrousel in het amateurvoetbal zou normaal gesproken nu langzaam op gang komen. En misschien was op dit moment de eerste trainer in de Achterhoek of Liemers vanwege tegenvallende resultaten of een ‘gebrek aan chemie’ al de laan uitgestuurd.

5 reacties

 • Weetjijhet

  2 jaar geleden
  Goed lezen, ik heb nergens geschreven dat het over spelers gaat! Ik sprak gewoon van het feit dat als iemand enig talent heeft (waar dan ook voor) en hij of zij daarvoor betaald zou krijgen, zeg je dan nee tegen de beloning?
 • Janzondernaam

  2 jaar geleden
  Met enig talent speel je niet in die regionen, zelfs de eerste divisie bestaat uit goedwillende prutsers en jeugdteams.
 • Weetjijhet

  2 jaar geleden
  En als u enig talent zou hebben en men wil u daarvoor betalen zegt u nee?
 • Eelco .

  2 jaar geleden
  Inderdaad überhaupt belachelijk dat er op dit niveau voor trainers en/of spelers betaald wordt. Het gaat hier om het lokale amateurlevel! Veel vaker zie je spelers en/of trainers erbij lopen waarbij het heel duidelijk is dat ze eigenlijk helemaal geen zin meer in het spelletje hebben, maar dat ze vanwege de vergoeding toch maar tegen het balletje trappen of achter de ongetalenteerde spelers aanroepen.
 • Janzondernaam

  2 jaar geleden
  Het nieuwe normaal is niet altijd erg, belachelijke bedragen voor een amateursport. Gewoon 11 niet al te getalenteerde gasten dezelfde kant op laten rennen, waar heb je het over.