Volledig scherm
Trainer Dennis van Beukering: ,,We staan er met Silvolde nu aardig op." Foto Jan van den Brink © Jan Ruland van den Brink

Van Beukering looft inzet Silvolde-spelers

Silvolde begint zondag aan een nieuw seizoen, in de hoofdklasse A ontvangt de ploeg van Dennis van Beukering opponent Purmersteijn.

SILVOLDE - De voorbereiding van Silvolde op het nieuwe seizoen verliep allesbehalve ideaal, merkt trainer Dennis van Beukering op. ,,We hadden een lang seizoen, moesten daarna trainen voor de Achterhoek Cup, daarna voor de wedstrijd tegen De Graafschap. Daarna een weekje vrij en toen begon de voorbereiding op het seizoen in de vakantieperiode van de spelers”, zo onderbouwt Van Beukering zijn visie op de wisselvallige voorbereiding. ,,Zo kwamen er nogal wat trainingsmomenten te vervallen, en dat was lastig.”

De oefenmeester ging met zijn spelers om tafel. ,,Daar kwam uit dat we extra zijn gaan trainen. Dat is bij Silvolde echt goed, de jongens denken altijd mee.”

Tegen Purmersteijn mist Van Beukering zondag op De Munsterman aanvaller Evert Römer die nog op vakantie is.

Hoofdklasse A: Achilles’94-De Bataven, MSC-SDO, Fortuna Wormerveer-RKZVC, Hoogeveen-AWC, Hollandia-Hoogland, Be Quick 1887-Alcides, Silvolde-Purmersteijn (14.00).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal