Volledig scherm
VVG'25, hier in actie tegen VVO, is niet te stuiten in 3C. © BSR Agency

VVG'25 dendert maar door in 3C en heeft score van 100%

GAANDEREN - Op VVG'25 staat geen maat in 3C. De debutant uit Gaanderen heeft na vijf wedstrijden de maximale 15 punten gepakt. Zondag werd Witkampers uit Laren met 3-1 verslagen.

VVG'25 werd vorig seizoen met overmacht kampioen in 4C en verloor toen maar tweemaal. Nu heeft de ploeg van trainer Lars Krabbenborg nog een score van 100 procent.

Assistent-trainer Luc Epskamp van VVG’25, die tegen Witkampers door afwezigheid van hoofdtrainer Lars Krabbenborg de scepter zwaaide, zag hoe zijn elftal in de eerste helft op een 1-0 voorsprong kwam. Een vlotte counter werd beheerst afgerond door Nino Monasso.

Uit een van de spaarzame tegenaanvallen in de eerste helft scoorde Witkampers echter pardoes de 1-1 via Bryan Brummelman.

Toch stelde de koploper uit Gaanderen in de tweede helft orde op zaken en kwam het in de 60ste minuut op 2-1 door een doelpunt van Karsten Wielers. In de slotfase ging Witkampers vervolgens één op één spelen en kon de thuisploeg de wedstrijd in het slot gooien door een treffer van Ramon Pastoor: 3-1

Net als VVG'25 is ook het Zevenaarse OBW nog ongeslagen in 3C. De ploeg van trainer Frans van Kouwen was veel te sterk voor Ruurlo (4-0) en heeft na 4 duels 12 punten.

Uitslagen 3C:

DVV-HC'03 1-2
vv Montferland-vv Doetinchem 2-5
FC Trias-Lochem 0-0
VVG'25-Witkampers 3-1
OBW-Ruurlo 4-0
Rheden-Pax 3-0

Amateurvoetbal