Volledig scherm
VVG'25 gaat verder in het bekertoernooi. © theo kock persfotografie

VVG'25 stunt tegen FC Suryoye; ook FC Dinxperlo door

GAANDEREN - VVG'25, koploper in de derde klasse C, gaat ook door in het bekertoernooi. De Gaanderense ploeg schakelde zondag tweedeklasser FC Suryoye uit na strafschoppen (1-1 na 90 minuten).

De winst op het Enschedese FC Suryoye, koploper in de tweede klasse J, was knap. ,,Maar ik moet eerlijk zeggen dat we in de eerste helft helemaal zijn weggespeeld, alleen scoorden zij maar één keer‘’, zei VVG'25-trainer Lars Krabbenborg. ,,Na rust scoorde Patrick Pastoor uit een corner 1-1 en daarna kon het alle kanten op. Wij benutten vijf strafschoppen en zij schoten er een op de paal.”

FC Dinxperlo

 Lange tijd leek het erop dat FC Dinxperlo door derdeklasser TVO uitgeschakeld zou worden, maar door de gelijkmaker van Sander Lensing in de slotminuut werden er strafschoppen genomen. Daarbij was vierdeklasser FC  Dinxperlo het sterkste.

,,Aangezien we de tweede helft in deze mooie wedstrijd volledig domineerden, was de uiteindelijk winst ook terecht”, meende Dinxperlo-trainer Iwan Went.

Exit Wolfersveen

Voor vijfdeklasser Wolfersveen viel zondag het doek, in eigen huis werd met 1-3 verloren van vierdeklasser SC Overdinkel.

Amateurvoetbal