Volledig scherm
PREMIUM
Wout Blasman baalt na een gemiste kans tegen OJC Rosmalen. © Jan Ruland van den Brink

Wout Blasman zit bij Silvolde weer lekker in z'n vel

SILVOLDE -  Van rancune is geen sprake, verzekert Wout Blasman (22) als hij zaterdagavond met hoofdklasser Silvolde in eigen huis de derby speelt tegen RKZVC, zijn vorige club.

,,Ik kijk ernaar uit, maar vooral omdat het een leuke derby is waar hopelijk veel publiek op afkomt. Ik heb niets tegen RKZVC, ook al is het allemaal niet gegaan zoals ik verwacht had. Ik vond de spelersgroep in Zieuwent juist hartstikke leuk.’’

Toch zal Blasman morgenavond alles geven om te demonstreren dat hij meer kan dan hij de eerste vijf maanden van dit jaar in Zieuwent liet zien. De Terborgse spits maakte in het seizoen 2017-2018 liefst 24 doelpunten voor Silvolde en verdiende zo een transfer naar tweededivisionist GVVV. In Veenendaal kwam Blasman vorig seizoen voor de winterstop niet veel aan spelen toe, waarna hij door GVVV in de tweede competitiehelft verhuurd werd aan RKZVC.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal