Volledig scherm
PREMIUM
Kaily Orriëns. © Jan Ruland van den Brink

Zieuwentse voetbalster Kaily Orriëns op de Duitse toer

ZIEUWENT - Voetbalster Kaily Orriëns (21) maakt een opmerkelijke stap. De Zieuwentse gaat niet naar FC Twente, maar kiest voor het Duitse Borussia Bocholt.

Voetballen bij Twente zou voor veel voetbalsters een droom zijn die uitkomt, maar Kayli Orriëns zag toch af van een vertrek naar Enschede.

,,Bij FC Twente zou ik dit seizoen mee mogen trainen met de selectie, maar mijn duels moeten spelen in Jong FC Twente. Maar daar ben ik te oud voor”, aldus Orriëns. ,,Tommy Stroot is de trainer van FC Twente en hij is bevriend met de trainer van Borussia Bocholt, zo ben ik in contact gekomen met die club. Het gaat ook goed samen met mijn studie verpleegkunde, omdat we in Bocholt drie keer per week in de avond trainen. Ik ben ook sneller in Bocholt dan in Enschede.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal