Volledig scherm
Archiefbeeld: ESA - FC Zutphen © Gerard Burgers

3A: ESA boekt zakelijke overwinning op Zelos, DVOV-trainer Grauwde trots op zijn team

ARNHEM - ,,We zijn niet in de val gelopen van Zelos”, merkte ESA-trainer Peter Gerritsen op na de 3-0 overwinning op de sterke Achterhoekse formatie. 

,,Zij beschikken over drie goede aanvallers en lokken de tegenstander naar hun doel. We hebben echter niet blind aangevallen, maar gedoceerd de momenten gekozen. De spelers hebben de opdrachten prima uitgevoerd”, prees Gerritsen zijn team. ,,We hebben steeds controle gehad over de wedstrijd.” 

Tom Titarsolej en Clinton Servania zetten ESA voor de pauze al op een 2-0 voorsprong. Zelos dat zeven wedstrijden op rij gewonnen had was machteloos en had niets te vertellen in Arnhem. Uit een slimme steekpass scoorde Belend Shekho de derde Arnhemse treffer: 3-0.

DVOV-trainer Grauwde trots op zijn team

VELP – DVOV-trainer Robert Grauwde vond dat zijn team zich goed hersteld had van de 9-1 zeperd tegen FC Zutphen. ,,Ik ben trots op de boys”, zei Grauwde na de 1-1 remise tegen Eerbeekse Boys. Voor de rust kwamen de gasten door een foute inspeelpass van Sander Beek op een 0-1 voorsprong. 

Na de rust verkeerde DVOV constant op de helft van Eerbeekse Boys. Olaf Jonkman zorgde voor de Velpse gelijkmaker: 1-1. Grauwde was met die stand niet tevreden. ,,Gezien het veldoverwicht en de kansen verdienden wij de overwinning.” Grauwde verwees daarbij op de twee grote kansen die Olaf Jonkman liet liggen. Ook Mark Otten had tweemaal geen geluk in de afronding.

Amateurvoetbal