Volledig scherm
Archieffoto

4A: Knap gelijkspel tegen van DVOV tegen VCA

SINT AGATHA – DVOV behaalde zaterdag in de vierde klasse een knap 2-2 gelijkspel tegen het hoog geklasseerde VCA. Voor de rust zette Wesley van de Velden DVOV op 1-1. In de slotfase was DVOV door een doelpunt van Mark Otten dichtbij de zege, maar direct daarop kwam de thuisploeg toch op 2-2.

NIJMEGEN – De Paasberg liet opnieuw punten liggen tegen een laaggeklasseerde ploeg in 4A. De Arnhemmers bleven in Nijmegen tegen Oranje Blauw steken op een 3-3 gelijkspel.

Maikel Weggemans opende de score voor De Paasberg, waarna Oranje Blauw steeds weer op voorsprong kwam. Voor de Paasberg waren na de rust Melvin Verstegen en Quency Mamber succesvol.

NIJMEGEN – AZ 2000-trainer Patrick Baltus was teleurgesteld over de 2-2 remise, die zijn ploeg zaterdag in de vierde klasse behaalde tegen concurrent SCH. “We hebben na rust voldoende kansen gehad om de winst te pakken”. Voor AZ 2000 scoorden Christian Batista en Yancey Baars.

NIJMEGEN – Excelsior Zetten haalde zaterdag in de vierde klasse A enorm uit. Krayenhoff werd het kind van de rekening en mocht blij zijn dat de score niet hoger opliep dan de 6-0 nederlaag. Ruben Hendriksen zorgde voor de 1-0 ruststand. Na de thee liep Excelsior uit door doelpunten van Pepijn Mantel (2x), Simon Kamps, Glenn Angenent en Max Lemmers.

RANDWIJK – EMM Randwijk verloor zaterdag in de vierde klasse A met 1-3 van Wodanseck. Uit de vele kansen in de eerste helft wist alleen Rogier Beelen te scoren: 1-0. Na de rust gaf EMM niet thuis, waardoor de gasten eenvoudig met 1-3 wisten te winnen.

Amateurvoetbal