Volledig scherm
Archiefbeeld: De Paasberg - DVOV © Erik van 't Hullenaar

4E: ,,Een aantal hebben zich vandaag gespaard voor De Korenmarkt”, aldus De Paasberg-trainer

ARNHEM – De Paasberg verloor in de vierde klasse E met 1-3 van Harfsen, dat nog streed voor een periodetitel. De Paasberg kende zaterdag maar weinig inspiratie. Trainer Paul van Koppenhagen had een opmerkelijke verklaring voor de matige vertoning. ,,Ik denk dat een aantal spelers zich hebben gespaard voor de uitgaansavond op de Korenmarkt”, schamperde Van Koppenhagen.

Er viel inderdaad weinig te genieten voor het publiek. ,,Door slecht verdedigen geven we drie doelpunten weg”, bromde Van Koppenhagen. De enige Arnhemse treffer werd gescoord door Donovan de Kievid.

DVOV behaalt 12-0 monsterscore tegen armetierig Helios: ,,Zij kunnen er helemaal niets van”, lachte trainer Patrick de Nooijer

DEVENTER – DVOV boekte een 12-0 monsterscore tegen nummer laatst Helios Deventer. DVOV-trainer Patrick de Nooijer keek het hoofdschuddend aan. ,,Zij konden er helemaal niets van. Het meest positieve was dat mijn ploeg door bleef gaan om de score op te voeren. Dat had beter gekund, want we hebben nog legio kansen laten liggen.” Na de openingstreffer van A-junior Max Schinkels werden Mark Otten en Pelle Ypinga met respectievelijk vijf en vier doelpunten de scherpschutters bij DVOV. De andere treffers kwamen op naam van Olaf Jonkman en Sven Kerkhoffs.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal

Poll

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

  • Ja (8%)
  • Ja, maar vraag dan ook andere clubs die betalen niet mee te doen (27%)
  • Ja, het is de Arnhem Cup, er moeten sowieso alleen Arnhemse clubs meedoen (10%)
  • Nee (4%)
  • Nee, het is juist leuk dat álle amateurclubs uit de regio meedoen (8%)
  • Nee, dan moet je alle clubs die betalen weren en dat is niet te doen (38%)
  • Maakt mij niet uit (6%)
1406 stemmen