Volledig scherm
Civard Sprockel (3) eerder dit seizoen in Leerdam in actie voor Duno tegen LRC. © Hans Roest

Agenda van Duno volgeboekt

DOORWERTH - Duno moet de komende maanden flink aan de bak. De voetbalclub uit Doorwerth loopt in de eerste klasse C (Zuid 1) drie wedstrijden achter en moet ook midweeks gaan inhalen.

Duno heeft tot het einde van de competitie (26 mei) geen zaterdag meer vrij. De koploper haalt op dinsdag 10 april (18.30 uur) de thuiswedstrijd tegen Woudenberg in. Het afgelaste thuisduel met GJS is op zaterdag 28 april (15.00 uur) ingelast en op Hemelvaartsdag (donderdag 10 mei, 15.00 uur) komt LRC opnieuw naar sportpark De Waayenberg.

De club uit Leerdam keerde afgelopen zaterdag onverrichter zake huiswaarts, omdat de scheidsrechter het veld in Doorwerth niet bespeelbaar achtte. LRC, dat nog twee gestaakte wedstrijden moet uitspelen, heeft een nog drukker programma dan Duno.

De ploeg van trainer Lodewijk de Kruif is ook actief in het toernooi om de Arnhem Cup, waarin Duno titelverdediger is. In de eerste ronde op dinsdag 3 april is VDZ de tegenstander.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal