Volledig scherm
Civard Sprockel (3) eerder dit seizoen in Leerdam in actie voor Duno tegen LRC. © Hans Roest

Agenda van Duno volgeboekt

DOORWERTH - Duno moet de komende maanden flink aan de bak. De voetbalclub uit Doorwerth loopt in de eerste klasse C (Zuid 1) drie wedstrijden achter en moet ook midweeks gaan inhalen.

Duno heeft tot het einde van de competitie (26 mei) geen zaterdag meer vrij. De koploper haalt op dinsdag 10 april (18.30 uur) de thuiswedstrijd tegen Woudenberg in. Het afgelaste thuisduel met GJS is op zaterdag 28 april (15.00 uur) ingelast en op Hemelvaartsdag (donderdag 10 mei, 15.00 uur) komt LRC opnieuw naar sportpark De Waayenberg.

De club uit Leerdam keerde afgelopen zaterdag onverrichter zake huiswaarts, omdat de scheidsrechter het veld in Doorwerth niet bespeelbaar achtte. LRC, dat nog twee gestaakte wedstrijden moet uitspelen, heeft een nog drukker programma dan Duno.

De ploeg van trainer Lodewijk de Kruif is ook actief in het toernooi om de Arnhem Cup, waarin Duno titelverdediger is. In de eerste ronde op dinsdag 3 april is VDZ de tegenstander.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. DVOL wint na strafschoppen van GVA, Eendracht haalt uit en Bemmel verliest
    Nacompetitie Live

    Eendracht Arnhem slaat toe in verlenging: 5-0, EDS blijft er ook in

    Op de laatste zondag van de nacompetitie vielen de beslissingen voor vijf clubs in Arnhem en de Betuwe. SC EDS was de enige die het in 90 minuten besliste, de ploeg van Gerben Matser won in Doesburg en blijft vierdeklasser. Ook Eendracht overleefde, de Arnhemmers wonnen na verlenging met 5-0. DVOL won na strafschoppen van GVA en promoveert. Voor SC Bemmel is het doek gevallen. Uitslagen: SC Bemmel - WAVV 1-2 (na verlenging) DVOL - GVA 3-3 (DVOL wint na strafschoppen) Eendracht - Niftrik 5-0 (na verlenging) SC Doesburg - EDS 0-1

Amateurvoetbal