De bak van Rheden, uit bij SML: met mondkapjes.
Volledig scherm
PREMIUM
De bak van Rheden, uit bij SML: met mondkapjes. © Gerard Burgers

Amateurvoetbal ligt weer plat, wat nu? ‘Dan maar een halve competitie na de winter’

VIDEOARNHEM/RENKUM/RHEDEN - Zeven maanden geleden ging het amateurvoetbal voor de eerste keer plat vanwege corona. Nu is het opnieuw zo ver, wat hebben we geleerd? En: hoe moet het verder met de competitie? Een rondje langs de velden in de regio Arnhem, Renkum en Rheden.

5 reacties

 • Eelco .

  11 maanden geleden
  Na deze stop opnieuw beginnen met een halve competitie is in ieder geval het domste wat je kunt doen. De kans is groot dat er nog wel ergens een verstoring komt. Dus als je al een halve competitie wilt spelen, dan moet je de reeds gespeelde wedstrijden daarin meenemen. Wees blij met wat je al hebt. Maar eerst het virus onder de duim krijgen, dan pas onbelangrijke zaken als amateurvoetbalwedstrijdjes opstarten.
 • Mies

  11 maanden geleden
  Ik woon tussen 2 voetbalvelden in en ga s avonds met enige regelmaat wandelen. Op beide velden zijn ze gewoon aan het voetballen, kon het geschreeuw op het veld op kilometers afstand horen. Dus ik snap er ff niets van, of zij niet?
 • Mattie

  11 maanden geleden
  Je zal toch ergens de grens moeten trekken, ik denk ook dat profs zich eerder aan de regels houden dan de amateurs, want het is hun werk.
 • Mien

  11 maanden geleden
  Zoveel verschillende meningen al over hoe verder. Wat de KNVB ook beslist, je krijgt klagers. Dus dan weer hu verhaal in de krant mogen doen. En zo blijven we bezig.
 • wilma

  11 maanden geleden
  Amatuers gewoon door laten gaan zonder publiek de eerste en eredivisie mag ook van de knvb,Maar dat levert geld op he.

Amateurvoetbal