Volledig scherm
Lukas de Vries in het shirt van Wodanseck. De Oosterbeekse voetballer gaat naar de Stars Football Academy in Engeland. © DG

Amateurvoetballer uit Oosterbeek naar Stars Football Academy in Engeland

OOSTERBEEK - Geen SKV Wageningen, wel de Stars Football Academy voor de achttienjarige Lukas de Vries uit Oosterbeek. Een avontuurlijke zomer met twee zelfgeregelde voetbalstages – eentje op het Italiaanse eiland Sardinië en de ander in het Engelse Hastings – is uitgemond in een full-scholarship.

,,Tijdens een tiendaagse stage op de Stars Football Academy in Hastings heb ik een beurs voor dit schooljaar verdiend. Dat betekent vanaf vandaag iedere dag trainen en naar school. Ik hoop mezelf dit seizoen te ontwikkelen als voetballer op de Academy en een contract te verdienen bij een profclub in een lagere Engelse divisie”, aldus De Vries, die deze zomer van Wodanseck naar SKV overstapte.

 ,,SKV-trainer Kevin van Veen wist van mijn zomerstages en ambities. Kevin heeft me gefeliciteerd en succes gewenst."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal