Volledig scherm
Anass Aamri is na vier seizoenen vertrokken bij DUNO. © Gert Budding

Anass Aamri weg bij DUNO

DOORWERTH - Anass Aamri (24) is per direct weg bij hoofdklasser DUNO. De voetbalclub uit Doorwerth laat weten dat Aamri zijn auto heeft ingeleverd en dat zijn contract is ontbonden.

De ware reden van de breuk is onduidelijk. DUNO is sinds vorige week maandag weer in training, maar Aamri liet zich zonder bericht op geen enkele training zien. De 24-jarige middenvelder kwam in 2015 over van de zaterdagtak van FC Lienden.

Aamri was zelf niet bereikbaar voor commentaar. Volgens goed ingelichte bronnen zou Aamri komend seizoen willen voetballen bij zondaghoofdklasser UDI’19 uit het Brabantse Uden. Daarmee zou hij herenigd worden met Lodewijk de Kruif, die vorig seizoen moest vertrekken bij DUNO vanwege teleurstellende resultaten en komend seizoen aan de slag gaat bij UDI’19.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal