Volledig scherm
Arnhemia- trainer Mo Edan. © Erik van 't Hullenaar

Arnhemia-coach Mo Edan luidt noodklok na nieuwe nederlaag

Angeren – Mo Edan, trainer van Arnhemia(4D), was zondagmiddag niet te spreken over zijn ploeg na de met 3-0 verloren uitwedstrijd tegen Angeren. ,,De instelling deugde vandaag niet bij sommige jongens”, sprak de coach klare taal. ,,Ik denk dat ik hier komende week met het bestuur over ga praten. Het heeft te maken met discipline, mentaliteit en trainingsopkomst.”

Tien minuten voor rust kwam de thuisploeg aan de leiding door een treffer van Tim Brandt. Edan zag toen de bui al hangen. ,,Ingrijpen kon ik niet, want de koppies gingen wel bij acht spelers omlaag.” Na rust kreeg Arnhemia nog eens twee treffers om de oren; van Matiz Garttener en Bram Giesbertz. Eindstand derhalve 3-0. 

Naast de derde nederlaag op rij, waardoor Arnhemia nog steeds puntloos is, was er nog een tegenvaller. Hannes Poppinghaus kon namelijk met een directe rode kaart vanwege een overtreding van het veld waardoor de Arnhemmers het duel met tien man moest beëindigen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal