Volledig scherm
Uitglijder voor Arnhemse Boys (hier tegen VDZ) tegen concurrent Roda'46. © Gerard Burgers

Arnhemse Boys en trainer Marcel Omvlee willen samen verder, ook na ‘slechtste voetbal van dit seizoen’

ARNHEM  - Trainer Marcel Omvlee van Arnhemse Boys (3D, West 1) had weinig zin om terug te blikken op het thuisduel tegen Roda’46 (3-1 verlies).

 ,,Het resultaat is niet best en dat was het voetbal ook niet”, sprak een balende Omvlee. Roda’46 deed door de zege de rode lantaarn over aan Arnhemse Boys. De thuisploeg kreeg al snel een steuntje in de rug. Binnen één minuut hadden de gastheren een voorsprong op zak. Joël Libiana zorgde voor de openingstreffer. 

Nog voor de pauze kwam Roda’46 langszij via Mark van Burgsteden: 1-1. ,,In de rust ben ik voor de eerste keer dit seizoen boos geworden. Dat het voetballend niet goed was kan, maar aan de inzet mag het nooit liggen. De echte wil om vandaag te winnen ontbrak bij een groot aantal spelers”, zag Omvlee. 

Na de pauze werd het van kwaad tot erger voor de thuisploeg. Via Nick Grootfaam en Ethan van Zwol liepen de bezoekers uit naar 1-3.

,,Het slechtste voetbal dat we dit seizoen hebben laten zien. Teleurstellend, want dit was de wedstrijd waarin het moest gebeuren”, analyseerde zei Omvlee, die afgelopen week om tafel zat met de technische commissie van Arnhemse Boys over komend seizoen. ,,De resultaten zijn niet goed, maar beide kanten hebben de intentie uitgesproken een jaar door te gaan. Maar het bestuur heeft uiteraard het laatste woord”, aldus Omvlee die bezig is aan zijn eerste seizoen bij Arnhemse Boys.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden kan ondanks ruime voorsprong koploper VVG’25 niet van periodetitel houden

    SC Rheden kan ondanks ruime voorsprong koploper VVG’25 niet van periodeti­tel houden

    Rheden – SC Rheden (3C) leek zondagmiddag op weg naar een knappe zege op de nog ongeslagen koploper VVG’25 uit Gaanderen. Na 45 minuten stonden de Rhedenaren op een verdienstelijke 3-1 voorsprong, maar na ruim 90 minuten floot scheidsrechter Jan Maarten ten Broek af met een 3-3 eindstand. Het zorgde voor vreugdetaferelen in het strafschopgebied van VVG’25, omdat het zwaarbevochten gelijkspel de gasten de eerste periodetitel opleverde.

Amateurvoetbal