Volledig scherm
Arnhemse Boys (hier met Zeki Alagöz tegen Eldenia) ging zondag voor de derde achtereenvolgende keer onderuit in de competitie. © Gerard Burgers

Arnhemse Boys is het na ‘weggevertje’ snel kwijt tegen FC Jeugd en staat onderaan

ARNHEM - Arnhemse Boys leed zondagmiddag de derde nederlaag in de derde klasse D West. Thuis op Schuytgraaf ging de ploeg van trainer Marcel Omvlee hard onderuit tegen FC Jeugd: 0-3.

,,De eerste twintig minuten was er niks aan de hand. We kregen nog goede kansen. Toen leverde Timothy Polman de bal in bij de tegenstander en stond er niemand meer om die tegen te houden.”

Na die 0-1 was Arnhemse Boys ‘het’kwijt’. En de gevaarlijkste aanvaller en beste doelpuntenmaker Joël Libiana moest er in de rust af met een knieblessure. ,,Na de rust kregen we nog een kans via Marcel Ordelmans. Toen die er niet in ging, was het voorbij”, zag Omvlee. ,,Het is duidelijk dat we het moeilijk krijgen dit jaar.” 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal

Poll

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

  • Ja (8%)
  • Ja, maar vraag dan ook andere clubs die betalen niet mee te doen (26%)
  • Ja, het is de Arnhem Cup, er moeten sowieso alleen Arnhemse clubs meedoen (9%)
  • Nee (4%)
  • Nee, het is juist leuk dat álle amateurclubs uit de regio meedoen (7%)
  • Nee, dan moet je alle clubs die betalen weren en dat is niet te doen (40%)
  • Maakt mij niet uit (5%)
1222 stemmen