Volledig scherm
Champagne en bloemen voor kampioen Arnhemse Boys. © Gert Budding

Arnhemse Boys viert titel uitbundig

HEELSUM - Arnhemse Boys pakte donderdag zonder te spelen de titel in de vierde klasse F. Het puntenverlies van GVA in het restant tegen SC Veluwezoom zorgde ervoor dat de Arnhemmers niet meer te achterhalen zijn. Zondag vierde de club het echte kampioensfeest na het duel tegen CHRC in Heelsum (2-2).

De Arnhemmers namen via Wesley Mortier en Joël Libiana een 2-0 voorsprong, maar na de pauze kwam de thuisploeg via Hannes Rensen (2) langszij.

Volledig scherm
Spelers van Arnhemse Boys vieren het kampioenschap in de vierde klasse F.

,,We hebben de wedstrijd gewoon serieus opgepakt en bij vlagen ook leuk gespeeld. Na de 2-0 sloop er echter gemakzucht in de ploeg”, sprak trainer Pierre van den Berg. De Arnhemmers met twee bussen naar Heelsum gereisd vierden het eerste uitbundige feestje in Heelsum, daarna ging het los op sportpark Schuytgraaf in Arnhem.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal