Volledig scherm
Archieffoto © Gerard Burgers

Arnhemse Boys wacht nog op punten

HAALDEREN - Arnhemse Boys (zondag 4F) is de competitie niet goed begonnen. Ook het tweede duel leverde een nederlaag op. In Haalderen was HAVO te sterk (2-0).

Vlak voor de pauze opende Sjors Venselaar de score. Na de pauze verdubbelde Kefas Schut de marge. Trainer Pierre van den Berg van de Arnhemmers putte hoop uit de eerste helft. ,,In die fase speelden we heel aardig. Jammer dat we door een ongelukkige goal met een achterstand de rust in gaan.'' Volgens de oefenmeester heeft zijn ploeg nog wat tijd nodig. ,,Het is een nieuwe selectie, die staat er niet ineens.''

  1. Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad
    COLUMN

    Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad

    Een wereldgoal in Lent, die je normaal alleen op de PlayStation ziet. Met een omhaal maakt Niek Temmink namens DVOL diep in blessuretijd de 1-1 tegen het Arnhemse Eendracht. Na die goal gebeurt er - op een warme oktobermiddag, die in de tweede helft broeierig heet wordt - van alles. De Arnhemmers koken van frustratie, een DVOL-speler gaat grijpend naar zijn hoofd naar de grond en scheidsrechter El Hassnaoui beloont na het affluiten een Eendrachtspeler met rood voor zijn fanatieke protest.

Amateurvoetbal