Volledig scherm
Germaine Lenting van Arnhemse Boys kwam zondag niet in actie. © Gerard Burgers

Arnhemse Boys zegt bekerduel af wegens blessures en ziekte

ARNHEM - Arnhemse Boys heeft de bekerwedstrijd bij AWC in Wijchen afgezegd omdat de club te weinig spelers had. Ziekte (drie spelers) en blessures (drie) speelden de Arnhemse vierdeklasser parten.

Normaal gesproken is een club verplicht het elftal aan te vullen. ,,We kunnen niet terugvallen op een tweede of A-elftal. We hebben iedereen tijdig geïnformeerd”, sprak elftalleider Raymond Hofs, die nog in afwachting is van de reactie van de KNVB.

Arnhemse Boys is koploper in de vierde klasse F.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Amateur leeft als prof: Lukas de Vries (18) regelt buitenlandse stages
    PREMIUM

    Amateur leeft als prof: Lukas de Vries (18) regelt buitenland­se stages

    ,,Voor de duidelijkheid: ik ben geen bijzonder talent." Zo opent de 18-jarige Lukas de Vries in de achtertuin van zijn ouderlijk huis in Oosterbeek. Hij is home alone, zijn ouders en broertjes zijn op vakantie, maar dat betekent niet dat De Vries - net zijn havodiploma op zak - de bloemetjes buiten zet. Sterker: terwijl zijn leeftijdsgenoten feestvieren in Salou-achtige oorden, werkt Lukas zich in het tuinschuurtje met zelf aangeschafte fitnessapparatuur in het zweet. Doel: topfit afreizen naar zomerstages in Italië en Engeland.

Amateurvoetbal