Arnhemse ‘kanonnen van kaliber’ Angelo Siep en Wesley Mortier klaar voor de strijd

videoARNHEM/ WAGENINGEN - Angelo Siep en Wesley Mortier zijn samen goed voor ruim driehonderd doelpunten in het amateurvoetbal. Zondag staan de twee Arnhemse spitsen tegenover elkaar op Malburgen-West in het slotduel van 2019: MASV versus WAVV.

Volledig scherm
Wesley Mortier (links, WAVV) en Angelo Siep (rechts, MASV) treffen elkaar zondag in het slotduel van dit kalenderjaar. © Fons Sluiter

De voortekenen voor WAVV in de aanloop naar de topper van zondag tegen MASV zijn niet zo goed. De ploeg morste de afgelopen weken punten door een blessuregolf en zakte daardoor naar plek vijf op de ranglijst van de tweede klasse I.

Ook topschutter Wesley Mortier (30), in de zomer overgekomen van Arnhemse Boys, kwakkelt met een buikspierblessure. Maar tegen MASV is Mortier hoe dan ook van de partij. Een bijzonder potje voor de aanvaller uit Westervoort die drie jaar geleden dichtbij een overgang was naar het Arnhemse sportpark Malburgen-West.

,,Ik heb destijds met MASV gesproken. Een goed gesprek, maar op gevoel heb ik toen voor Arnhemse Boys gekozen. Bij MASV gaat het verhaal dat het rond was, maar dat klopt niet. Er was geen overeenstemming”, verzekert Mortier, die in zijn jonge jaren bij De Paasberg nog even samenspeelde met de huidige preses van MASV, Eef Kasteel.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal