Eerder dit seizoen speelde AZ 2000 tegen SC Oranje (zie foto). Nu profiteert AZ van het opheffen van SC Oranje. 23 spelers, onder wie 9 van de selectie, stappen over. Ook hoofdsponsor Mitch de Vries.
Volledig scherm
Eerder dit seizoen speelde AZ 2000 tegen SC Oranje (zie foto). Nu profiteert AZ van het opheffen van SC Oranje. 23 spelers, onder wie 9 van de selectie, stappen over. Ook hoofdsponsor Mitch de Vries. © Gerard Burgers

AZ 2000 krijgt 23 spelers en hoofdsponsor van SC Oranje

ARNHEM - AZ 2000 is het grote opvanghuis van het failliete SC Oranje. Liefst 23 senioren en 5 jeugdspelers hebben na het omvallen van de Arnhemse voetbalclub overschrijving aangevraagd naar de stadgenoot. Daarvan zijn liefst negen spelers die dit seizoen behoorden bij het eerste elftal van SC Oranje.

8 reacties

 • Janjans

  4 jaar geleden
  Ff de 3de periode pakken en dan nog nakompitie en dan promoveren
 • Buffel

  4 jaar geleden
  Vreemde conclusie.Er waren te weinig inkomen tegenover de lasten.Te weinig leden te weinig sponsoren.Dit is deels te een verantwoordelijkheid van de directie niet van de leden.Je kunt niet verwachten dat leden 300 euro in de maand aan contributie gaan betalen omdat er een achterstand is.Of ga jij ook 1000 euro meer voor je tv betalen aks de mediamarkt op omvallen staat......
 • Van Sonsbeke

  4 jaar geleden
  Goed nieuws voor AZ2000 en volgens de regelgeving van de knvb.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Dit is toch niet te geloven pure competitievervalsing.Hoe kan de KNVB dit nu goed keuren.BELACHELIJKHoe kan je dit nu aan clubs als UNIVV en Zelos uitleggen.
 • Danny

  4 jaar geleden
  Gelderlander komt mijn reactie er niet op