Belend Shekho (ESA, links) scoorde twee keer tegen Oeken (6-0).
Volledig scherm
Belend Shekho (ESA, links) scoorde twee keer tegen Oeken (6-0). © BSR Agency

Aziz Agha en Martijn Derksen eerste leiders bij de topscorers

ARNHEM - In het eerste complete weekeinde van het amateurvoetbal scoorden in de regio Arnhem twee spelers drie keer: Aziz Ismael Agha van Eendracht Arnhem en Martijn Derksen van SC Westervoort. Zij leiden na de eerste ronde het topscorersklassement.

 1. Hard werken AZ 2000 niet beloond, matige eerste helft wordt Wodanseck fataal

  Hard werken AZ 2000 niet beloond, matige eerste helft wordt Wodanseck fataal

  BEUNINGEN – De formatie van trainer Giovanni Zweers verloor bij Beuningse Boys met 2-1. Het was de tweede nederlaag in twee wedstrijden. „We hadden zeker meer verdiend,” treurde Zweers. ,,De jongens hebben keihard geknokt. Voor de rust kwam Beuningse Boys op een 1-0 voorsprong. In de tweede helft ging AZ 2000 op jacht naar eerherstel. Die leek er te komen, want een kwartier voor tijd zorgde Miggie Derby voor de Arnhemse gelijkmaker.
 2. Redichem moet diep buigen voor JVC Cuijk, eerste seizoenszege voor vv Dieren
  update

  Redichem moet diep buigen voor JVC Cuijk, eerste seizoensze­ge voor vv Dieren

  CUIJK – Redichem heeft de opgaande lijn, die vorige week in de slotfase van het duel met vv Dieren werd ingezet, niet kunnen voortzetten. Toen werd een achterstand van 2-0, met dank aan invaller Thomas Swart, tenietgedaan en werd het 2-2 gelijk spel als een overwinning gevierd. In Cuijk viel er voor de ploeg van trainer Maarten Kerkhof echter niets te vieren. Bij rust keek de ploeg uit Heelsum al tegen een ontmoedigende 3-0 achterstand aan. In het tweede bedrijf herpakten de gasten zich weliswaar enigszins, maar werd de terugreis wel met een alleszeggende 6-2 nederlaag aanvaard. Voor Redichem scoorden Paul Dorland en Thomas Swart, die zijn goede invalbeurt van vorige week, met een basisplaats zag bekroond.

Amateurvoetbal