Volledig scherm
Arnhemse Boys, hier in de derby tegen VDZ, plaatste zich voor de tweede knock-outronde van het bekertoernooi. © Gerard Burgers

Bekerduel Arnhemse Boys 10 minuten stilgelegd omdat Diosa te heftig protesteert na rood

BALGOIJ -  Arnhemse Boys heeft gisteravond de tweede ronde van de districtsbeker bereikt door te winnen van vierdeklasser Diosa. In Balgoij werd het 5-2 voor de bezoekers. 

Het duel werd op verzoek van de Arnhemmers vooruitgespeeld. In ruil voor de medewerking vroeg de vierdeklasser wel om het thuisvoordeel om te draaien. Bij rust stond het nog gelijk, 2-2. 

De arbiter legde het duel na de pauze tien minuten stil, omdat de thuisploeg al te heftig ageerde na een rode kaart. Joël Libiana (2), Ahmed Bahi­ci, Stefan Ordelman en Rick van Vliet zorgden voor de treffers. ,,Een nuttig potje, dat we gebruikt hebben om een aantal jonge spelers minuten te laten maken”, zei trainer Marcel Omvlee. ,,Het zag er goed uit, ik ben zeer tevreden.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal