Volledig scherm
Archiefbeeld: Veluwezoom SC - Westervoort © Fons Sluiter

Benutten kansen blijft probleem SC Veluwezoom

VELP – SC Veluwezoom (4D) leed zaterdagavond op eigen veld een nederlaag tegen HC’03 (1-3). Bij rust stond het al 1-2 voor de gasten. Via Daan Koenders en Wiebe van Doren stond het na een kwartier al 0-2. Nog voor de pauze deed Drilon Fejzaj iets terug: 1-2. 

,,We begonnen goed, maar krijgen al snel twee doelpunten om de oren. Door de tegengoal was er bij rust nog niets aan de hand”, analyseerde trainer Mohammed Mouhouti. Na de pauze lag via Cas Evers razendsnel de 1-3 in het. ,,Dan wordt het natuurlijk moeilijk. Het wordt een lang seizoen op deze wijze”, sprak Mouhouti. 

In de resterende duels moet SC Veluwezoom een achterstand van vier punten goedmaken op ONA’53 om de nacompetitie te ontlopen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal

Poll

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

  • Ja (8%)
  • Ja, maar vraag dan ook andere clubs die betalen niet mee te doen (27%)
  • Ja, het is de Arnhem Cup, er moeten sowieso alleen Arnhemse clubs meedoen (10%)
  • Nee (4%)
  • Nee, het is juist leuk dat álle amateurclubs uit de regio meedoen (7%)
  • Nee, dan moet je alle clubs die betalen weren en dat is niet te doen (38%)
  • Maakt mij niet uit (6%)
1496 stemmen