Volledig scherm
Archiefbeeld: Wodanseck - SC Valburg © Rolf Hensel

Blijdschap bij Wodanseck na ‘eerste punt’

WOLFHEZE – Hekkensluiter Wodanseck (4B) speelde zaterdagmiddag op eigen veld met 1-1 gelijk tegen Harskamp. Dat betekende het eerste puntje in dit seizoen voor de ploeg uit Wolfheze. ,,Er heerste blijdschap bij de spelers”, vertelde trainer Mart Gerrist blij. ,,Het puntje is ook dik en dikverdiend. Zeker de tweede helft speelden we voor ons niveau goed.”

Bij rust keek Wodanseck tegen een 0-1 achterstand aan door een treffer van Marco Morren. ,,Volgens mij werd onze keeper aangevallen, maar de scheidsrechter keurde de treffer gewoon goed”, zei Gerrist. Na rust ging de thuisploeg op jacht naar de gelijkmaker. Die viel uiteindelijk door gelegenheidsspits Kevin Flisijn, die eerder twee kansen onbenut liet. ,,Het was een doelpunt uit het boekje. Een mooie voorzet van Laurent Cornielje werd door Kevin vallend ingekopt. Gezien de tweede helft hadden we eigenlijk meer verdiend,” sprak de coach tot slot.

Wodanseck won dit seizoen overigens wel een wedstrijd (tegen EMM Randwijk), maar omdat de ploeg uit Wolfheze niet kwam opdagen voor de uitwedstrijd tegen Ede/Victoria vanwege spelerstekort kreeg Wodanseck drie punten in mindering. Met het puntje tegen Harskamp is Wodanseck in ieder geval verlost van de hatelijke nul.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal