Volledig scherm
PREMIUM
Teleurstelling op het veld bij DUNO in Doorwerth. © Erik van 't Hullenaar

Brengt herfstdip toekomst DUNO in gevaar? Hoofdsponsor wilde in mei al opstappen

ANALYSENa drie nederlagen op rij moet DUNO snel weer presteren. Anders is het voortbestaan als regionale topclub allerminst verzekerd. In mei trok de hoofdsponsor zich al bijna terug en dan dreigt een directe terugkeer naar de  kelder van het amateurvoetbal

Quote

Het ontslag van trainer Lodewijk de Kruif in februari liet bij alle betrokke­nen diepe sporen na.

Vitesse: in crisis. PSV: in crisis. DUNO: in crisis? De term werd afgelopen weekend te pas en te onpas in de kranten en over de tv-schermen gegooid.

Als je geen crisis had, werd die je als club in sportieve problemen wel aangepraat. Toch spreken de feiten voor zich, zeker ook in het geval van zaterdaghoofdklasser DUNO.

Na een sterke seizoensstart met 18 punten uit 7 duels ging het vorige maand mis. Net als vorig seizoen zakt DUNO met het vallen van de bladeren in oktober weg op de ranglijst. Er volgden drie nederlagen en DUNO maakte al bijna 300 minuten geen doelpunt meer. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal