Volledig scherm
Dennis van Beukering (links) en John Van Beukering (rechts) voor het duel van Vitesse 019 tegen MASV in de zomer van 2018. © Gerard Burgers

Broers Van Beukering nadrukkelijk in beeld bij RKHVV

HUISSEN - Dennis van Beukering is nadrukkelijk in beeld om Mark Otten op te volgen als trainer van eersteklasser RKHVV. De 43-jarige Velpenaar zou na de zomer in Huissen geassisteerd gaan worden door zijn broer Jhon (36), die na dit seizoen vertrekt als trainer van vijfdeklasser SC Veluwezoom.

Gesprekken tussen vereniging en trainer, die momenteel in Spanje verblijft met zijn huidige club Silvolde, zijn in een vergevorderd stadium.

Dennis van Beukering gaf onlangs aan na vier jaar te stoppen als trainer van hoofdklasser Silvolde. Ook aan een contract van twee jaar in de jeugdopleiding van Vitesse komt een eind. Daardoor heeft hij zijn handen vrij voor RKHVV, net als zijn jongere broer Jhon die het na één seizoen voor gezien houdt bij Veluwezoom. De oud-profspeler van onder meer Vitesse, NEC en De Graafschap trainde eerder ook MASV.

Eerder werkten de broers Van Beukering zeven jaar samen bij het Arnhemse FC Presikhaaf, later AFC Arnhem genaamd. Die brachten ze van de vierde klasse naar de hoofdklasse van het amateurvoetbal maar de club bestaat inmiddels niet meer.

Volledig scherm
Voetbaltrainer Jhon van Beukering op de bank bij SC Veluwezoom (september 2019). © BSR Agency

Amateurvoetbal