Volledig scherm
CHRC-trainer Chris van de Peppel heeft een elftal aan nieuwe spelers. © Gert Budding

CHRC geeft geroyeerde speler van Eendracht Arnhem nieuwe kans

CHRC heeft de selectie voor het nieuwe seizoen flink uitgebreid. De vierdeklasser trok een heel elftal aan nieuwe spelers aan. Meest opvallende naam is die van Reamon Vermeulen.

De Arnhemmer werd geroyeerd door zijn vorige club Eendracht, waar hij zich misdroeg in het competitieduel bij OSC in Oosterhout. De verdediger schopte een tegenstander tegen het hoofd, richtte vernielingen aan en beledigde een bestuurslid van Eendracht. De arbiter staakte het duel (1-0 voor OSC) kort na de hervatting, omdat hij verder spelen niet veilig achtte. Vermeulen kreeg in februari 6 maanden schorsing van de KNVB, en mag per ingang van het nieuwe seizoen dus spelen bij CHRC, dat hem een nieuwe kans biedt.

Nieuw: Reamon Vermeulen (Eendracht Arnhem) Arjan Intezar (Duno), Arthur Janssen (DVOL), Michelangelo Geutjes (GVVV), Jelle Peters en Chika Okere (beiden SDZZ), Frank Gerritsen (SKV), Ricardo Keuken, Davy Linde, Djordi Snijders en Angelo Vlastuin (allen WAVV),

Vertrokken: Hannes Rensen (WAVV), Remco Verweij (Doetinchem) en Michel Bosman (RVW).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal