Volledig scherm
CHRC-trainer Chris van de Peppel heeft een elftal aan nieuwe spelers. © Gert Budding

CHRC geeft geroyeerde speler van Eendracht Arnhem nieuwe kans

CHRC heeft de selectie voor het nieuwe seizoen flink uitgebreid. De vierdeklasser trok een heel elftal aan nieuwe spelers aan. Meest opvallende naam is die van Reamon Vermeulen.

De Arnhemmer werd geroyeerd door zijn vorige club Eendracht, waar hij zich misdroeg in het competitieduel bij OSC in Oosterhout. De verdediger schopte een tegenstander tegen het hoofd, richtte vernielingen aan en beledigde een bestuurslid van Eendracht. De arbiter staakte het duel (1-0 voor OSC) kort na de hervatting, omdat hij verder spelen niet veilig achtte. Vermeulen kreeg in februari 6 maanden schorsing van de KNVB, en mag per ingang van het nieuwe seizoen dus spelen bij CHRC, dat hem een nieuwe kans biedt.

Nieuw: Reamon Vermeulen (Eendracht Arnhem) Arjan Intezar (Duno), Arthur Janssen (DVOL), Michelangelo Geutjes (GVVV), Jelle Peters en Chika Okere (beiden SDZZ), Frank Gerritsen (SKV), Ricardo Keuken, Davy Linde, Djordi Snijders en Angelo Vlastuin (allen WAVV),

Vertrokken: Hannes Rensen (WAVV), Remco Verweij (Doetinchem) en Michel Bosman (RVW).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden stelt teleur bij Pax

    SC Rheden stelt teleur bij Pax

    Hengelo - SC Rheden (3C) verloor zondagmiddag het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Pax in Hengelo met 1-0. Vorige maand werd dit duel gestaakt nadat Selman Büyükleya van SC Rheden meer dan een half uur geblesseerd op veld bleef liggen. Later werden bij hem gekneusde ribben en een hersenschudding vastgesteld. Ook zijn broer Ali Nino en ploeggenoot Marko van Huenen moesten destijds geblesseerd het veld verlaten en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Amateurvoetbal